Set Home| Set Favorite|

WPS Office Forum

 Forgot password?
 Register
Search
View: 5352|Reply: 3

[BUG] Slow saving

[ Promote this link! ]
Post time: 2013-11-21 11:46:22
| Show all posts |!read_mode!
If you have word document opened (doesn't matter if DOC or DOCX) and save it multiple times (not SAVE AS, but just plain SAVE to store recent changes) the saving process slows down greatly after several saves. Ie. when i first save the document after some editing it takes only 2-3 seconds to save changes, but if i keep the document open and continue to work on it and save changes every now and then, than after 10-20 saves process of saving a document will take over 60 seconds!!!

I have two android devices (Nexus 4 and Nook HD+) and on both of them speed of saving process takes a huge drop after several saves. If i close the document after each save and reopen it, than saving process takes again just 2-3 seconds. I'm using latest version of Kingsoft Office v5.8.1.160669-en00001.

Reply

Use magic Report

Post time: 2013-12-08 06:52:54
| Show all posts
i have the same problem, also running the latest version of Kingsoft on an Asus Transformer T101.

would very much appreciate a bug fix as the app is practically unusable.
i use my tablet for taking notes, and must save early and save often to ensure that i have captured my notes. if I task switch away from Kingsoft Office without it having saved, then the app could get swapped out and I'd lose my changes.... so, you see, it must be able to save quickly.
Post time: 2014-08-16 21:51:08
| Show all posts
Edited by JRamel at 2014-08-16 21:52

I usually do word processing in landscape orientation in 2 columns.  When I save the document using the save icon (not the 'save' or 'save as' that appears when I click on the WPS  header on the app window), when I reopen the doc after closing it, my 2 column format is gone. I get a landscape oriented doc in one column.

Which is awkward since I fold  my document for ease in handling and reading, as offered by the narrower size I get in 2 column mode.
I didn't have this problem when I was still using the Kingsoft Writer older version.
Post time: 2016-03-10 11:13:26
| Show all posts
happened to me too
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Dark room|Mobile|Archiver|WPS Office   

2019-07-20 01:23 GMT+8 , !processed_in! 0.076973 !seconds!, 16 !queries! .

Powered by Discuz! X3.2

Release 20151208, © 2001-2019 Comsenz Inc.

MultiLingual version, Rev. 469, © 2009-2019 codersclub.org

!fastreply! To Top !return_list!